Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

anitaballa94@gmail.com

(Balla Anita, 2017.03.18 16:58)

Drága Beám!

Napok óta érlelődik bennem, hogy kifejezzem, amit az elmúlt években a hastáncnak, ezáltal legfőképpen Neked köszönhetek.

Mi sem lehet jobb alkalom erre, mint hogy a közelmúltban 3. évfordulónkat „ünnepeltük”, és most tartok egy pihenőt fél órás folyamatos rázás után... :)

Nos, amit sokan nem tudnak, már egészen kiskoromban is ámulattal figyeltem a hastáncos nőket, érdekes módon gyerekszemmel is meg tudtam különböztetni ezt a műfajt bármelyik másiktól. Már akkor tudtam, egyszer ezt meg kell tapasztalnom. 20 éves koromra sodort hozzád az élet, ekkortól élhetem át ezt a számomra egyedi és varázslatos világot. Sokféle tánchoz volt előtte szerencsém, innentől azonban a tánc fogalma új értelmet kapott az életemben. Kellőképpen hozzájárult nőiességem kiteljesedéséhez, és nem mellesleg megszerettette velem az addig kevésbé kedvelt széles csípőmet, még ha most röhejesen is hangzik, ez akkoriban bizony sokat jelentett. Világossá vált, hogy bárkiből ki lehet hozni a NŐT, bármilyen testi adottságokkal is rendelkezik, sziporkázása nem marad el! Maga a hastánc számomra egy olyan külön szigetet jelent, ahová ha elrepülök, minden mást magam mögött hagyva megtalálom önmagam, és azt a tevékenységet, ami bármikor felerősítette örömöm, mulasztotta bánatom, növelte magabiztosságom. Természetesen ehhez mind hozzájárul a TE személyiséged, múlhatatlan tanítás iránti szenvedélyed, és az a légkör, amit az órákon teremtesz, egy általad felépített családi kör, ahova bármikor „hazatérhetek”. Idő közben megtapasztaltam, milyen érzés a legnagyobb szenvedélyünket nem csupán megélni, de átadni másoknak tanítás formájában. Mondanom sem kell, mennyire sugárzóan hatott rám, ahogyan te is sugárzol minden alkalommal. :)

Köszönöm neked, hogy ebbe a világba bevezettél, és mellette egy második otthont teremtettél nekünk!

Visszaolvasva, igazán büszke lehetsz, hogy előhoztad érzelmes énemet...Lesz mire koccintani következő órán :)
Puszillak!

sznebgabi@gmail.com

(Szelényiné Butykay Gabriella, 2016.01.04 15:51)

Kedves Bea!

Köszönjük kedves soraidat, nagy élvezettel olvastam. Minden év szinte elrohan, így év végén vesszük csak észre, hogy ismét eltelt egy belőle. Örömmel járunk óráidra, azt is látjuk, hogy Te is szeretsz hozzánk járni, a korkülönbség ellenére is. Nagy csodálóid vagyunk mindnyájan. Az előttem írók már mindent leírtak, így nekem már nem maradt különösebb, mint hogy megköszönjem én is, hogy vagy nekünk. Tényleg szeretünk hozzád járni, jó hangulatú óráid után szinte megkönnyebbülünk, pedig jól megdolgoztatsz minket - szerencsére - . Már én is elmúlt második éve, hogy hozzád járok, észre sem vettem, mert Veled minden könnyebb. A "lányok" is aranyosak, jó kis csapat vagyunk. Szeretünk és tisztelünk. Köszönjük, hogy vagy nekünk.

Millió puszi: Szelényiné Gabi

Köszönet

(Olajos Anikó, 2016.01.03 18:36)

Kedves Bea!
A Senora csoport tagjaként köszönöm, hogy már több mint 4 éve járhatok hozzád, tanulhatok tőled. Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen tanárra leltem. A Te személyednek, csodálatos tánctudásodnak és remek pedagógiai érzékednek köszönhető, hogy csoportunk ennyi ideje együtt van és ha esik, ha fúj, minden héten csütörtökön megyünk az órára, mert ez életünk részévé vált. Büszke vagyok rá, hogy kapcsolatunk az évek során barátivá alakult, sokszor személyes problémáinkat is megosztjuk egymással.
Boldog, sikeres új évet kívánok Neked és egész családodnak és kívánok magunknak még sok ilyen csodás 4 évet együtt!
Szeretettel, Anikó

fuleki.monika@gmail.com

(Mónika, 2015.08.31 08:30)

Kedves Bea!

Ezúton is szeretném Neked megköszönni azokat a különösen szuper hangulatú órákat, amelyeknek Veled a részesei lehettem. Nagyon sokat tanultam Tőled és őszinte tisztelettel gratulálok ahhoz, hogy ilyen csodálatosan táncolsz.
Kívánom, hogy nagyon sokáig találd meg a táncban az örömödet, boldogságodat.
A magam részéről ajánlani foglak mindenkinek, aki ezirányban érdeklődik.

Szeretettel: Mónika

reka

(reka, 2014.09.25 20:05)

Jo az oldal.reka

ronagi@gmail.com

(Nógrádi Ági, 2014.01.01 22:07)

Nagyon tisztellek Téged azért, mert meg merted valósítani az álmodat. Az a munkád, hivatásod, amit a legjobban szeretsz. Ismerek embereket, akik megpróbálták ezt: feladták a jól fizető munkájukat, és elkezdték megvalósítani az álmaikat. De miután látták, hogy nem hoz annyit a konyhára, egy idő után ez átment görcsölésbe. Már nem az emberek voltak fontosak, csak a megélhetés, a pénz. Ezért egy idő után az emberek elfordultak tőlük, hiszen elvesztették a hitelességüket. Te viszont pontosan tudod, érzed, hogy az, amit másoknak adsz, visszafeé is áramlik. Nem csak szeretetben, elismerésben, hanem anyagi síkon is megnyilvánul. Fantasztikus érzés lehet minden nap örömmel menni dolgozni, és ezt az örömet átadni másoknak. Van egy indián mondás: Járj a szépségben! Hát, te folyamatosan ott jársz. Kívánom, hogy még nagyon sokáig járj benne - velünk együtt.

gperjes@gmail.com

(Perjés Gabriella/ Seniora csop, 2013.12.17 20:07)

Kedves Bea!

Kérlek,ne légy ennyire szerény,ha improvizáltál,akkor különösen csodálatos volt amit láttunk.Egy igazgyöngy vagy,akinek nem szabad a kagylóban maradnia,fel kell hozni,hogy mindenki tudjon gyönyörködni benne! Sokat gondolkozom ezen és reménykedem,hogy megtalálom a megoldást erre.De Neked is tudnod kell,ne legyél túl szerény, ÉRTÉK vagy,kérlek,Te is menj a jövőd,szerencséd elé,hogy rád tudjon találni!!!
Csütörtökön még találkozunk idén,addig is szép napokat kívánok neked és családodnak!
Sok puszi: Gabi

aolajos@gmail.com

(Olajos Anikó, 2012.12.25 12:39)

Kedves Bea!
Köszönjük szépen a karácsonyi bulit, meg az egész évet, nagyon-nagyon jól sikerült. Nálad nemcsak a bulikon, hanem az órákon is szuper a hangulat, ezért imádunk hozzád járni és ezért vagyunk ennyire kitartóak, szorgalmasak és lelkesek. Örülünk hogy rád találtunk, és hálásak vagyunk neked azért, hogy megismertetted velünk a tánc határtalan, felszabadító örömét. Az egyéniségedből fakadó derű és vidámság átragad ránk is és meghatározza az egész napunkat.
Szeretettel, Anikó

sosem hittem volna

(sjuli, 2013.02.21 17:02)

Kedves Bea! Szeretném megköszönni a legutóbbi órát. :) Ennyire talán még sosem éreztem a zenét. Nem gondoltam volna, hogy nekem valaha is lesz ilyen élményem, bármilyen tánccal. És azt hiszem, ez nagy részben a te érdemed.

aolajos@gmail.com

(Olajos Anikó, 2012.11.15 16:26)

Kedves Bea!
Egyéves lett a csoportunk. Úgy eltelt ez az egy év, hogy észre sem vettük. És hát igen nagyon megszerettünk Téged:-) Nem mindenhol terem ilyen „tanítónéni”, mint amilyen Te vagy nekünk, és ezért nagyon hálásak vagyunk:-) Az óráid mindig nagyon jó hangulatban telnek, és utána már a napunk is jól folytatódik. Köszönünk mindent, reméljük sokáig élvezhetjük még a társaságodat és a tanításodat, mert nálad tanulni is élvezet:-)
A Senora csoport nevében: Anikó

lidia.fule@gmail.com

(Lidia, 2012.09.06 15:13)

A LEGJOBB HASTÁNC TANÁR VAGY !!!!!

már 2 éve...

(Anita, 2012.09.06 10:19)

Kedves Bea!

Immár 2 éve látogatom óráidat és workshopjaidat, és mindig nagy örömmel veszek rajtuk részt! Nem csupán maga a tánc fogott meg, hanem az órák hangulata és a mögöttes tartalom is! :)
Az egyik legjobb döntésem volt, hogy elkezdtem járni Hozzád! ;)

Puszi

flamenko49@gmail.com

(Kisgyőri Zsóka, 2011.12.22 15:56)

Kedves Bea!
A leveledet olvasva elérzékenyültem. Irigylésre méltó a hozzáállásod, a rajongásod és kitartásod úgy a munkád, mint az emberek iránt!
Én is egy olyan új élményt és érzést kapok tőled, amit néhány hónappal ezelőtt még álmodni sem mertem volna. Azt hiszem ezt a többiek nevében is kijelenthetem.
Remélem, hogy ezt az élményt még nagyon sokszor fogjuk együtt átélni.
Szeretettel üdvözöllek: "SENORA" Zsóka.

ebokros68@gmail.com

(Bokros Erzsébet, 2011.11.05 13:58)

Szia Gazellája,
Gondoltam Rád az este, mert a Keresztfiamat a Cafe Jubilee-be hívtam meg, ahol Veled voltam korábban + a táncosokkal 2 alkalommal.
Kívánok további sikereket, és azt, hogy a tanítványaid szeretete elérjen, betakarjon, mint egy puha érintés.

A szerdaiak bohóca...

nem a bevágódásért... :)

(Eszter, 2011.10.01 18:07)

Bea,
Nem bevágódni akarok, de nagyon csípem a hastáncóráid. :)
Jó hangulat, lelkiismeretes tanárnéni:), jó kis csapat, klassz zenék, gyönyörű táncok... :)
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Külön öröm, h nyáron is voltak órák. :)
Csak így tovább - együtt! :)
Eszter

zsutal@t-online.hu

(Zsuzsi, 2011.09.30 22:39)

Kedves Pótanyum!

Elöszőr is anyám helyett anyám vagy!Nagyon szeretlek téged is meg az óráidat is:) 1 évvel ezelőtt amikor beiratkoztam hastáncra még nem igazán tudtam mi vár rám...de mostmár megtudtam:) Minden alkalommal talpig vigyorral megyek ki az óráidról mert annyira felemelő érzés az egész egyszerűen leírhatatlan... Mindig izgalommal várom ma mi lesz hastáncon és szokásomhoz hívően mindig előbb érkezem:) Nagyon örülök, hogy szerepel az életemben a hastánc is meg TE is! Remélem még sok feledhetetlen pillanatban lesz részünk.

Sok puszi fogadott lányodtól

1 éves szülinap

(Kati, 2011.09.30 22:18)

Szia Bea!

Szeretném megköszönni azt, amit egy év alatt tanulhattam tőled. Mindig izgatottan várom a következő órát, hogy vajon mi a következő mozdulat amit megtanulhatok.
Remélem még nagyon sokáig élvezhetem a hastánc órák jó hangulatát.
Örülök, hogy megismerhettelek!

Puszi: egy fanatikus tanítványod :)

lidia.fule@gmail.com

(Lidia, 2011.09.30 20:39)

Drága Tanár "nénim", aki csak 1 cm-rel magasabb nálam! Az egyik legjobb dolog h Rád találtam ... szupi tanítói vénád van, csak így tovább!

Hűséges tanítványod marad tisztelettel: Lídia :)

szombatról...

(Bokros Erzsébet, 2010.12.20 15:52)

Kedves Bea,

Nagyon, nagyon hálás vagyok az égieknek, és magamnak, hogy a szakadó hóesésben, nem a vasalást választottam délutáni pihentetésül..., hanem elmentem az általam Hastánc Karácsony néven illetett programra.
ÉLMÉNY VOLT.
A szürkületben, ahogy a kávézóba a Vígszínház fényei beszűrődtek, keveredtek a fákon elhelyezett kis égők lángocskáival.
A 30 ember, akinek egy célja volt, hogy jól érezze magát. tánc + forralt bor + rántott brie...
Az estében a non plus ultra, mégis a TE táncod volt a csodás, és izgalmas kék fellépő dresszedben.
Különösen attól, hogy ezt a 2 táncot, most NEKÜNK táncoltad.
Szép este volt, igazi csapatépítéssel.
Köszönöm Neked.

ÉG ÁLDJON.
Boldog Karácsonyt.

Böbi,

Hastánc délelőtt

(Lelkes, 2010.10.04 12:56)

Kedves Bea!

Tök jó, hogy van délelőtt hastánc. Nagyon tetszik az oldalad, a hastánc videók, a hastánc órák fotói. Kedvet kaptam tőle :)